Voorwaarden voor PayPal Shopping-vouchers EU

English Translation

Traduction Française

Deutsche Übersetzung

Traducción Española

Traduzione Italiana

VOORWAARDEN VOOR PAYPAL SHOPPING-VOUCHERS

Deze Voorwaarden zijn van toepassing op gebruikers die in Europa gevestigd zijn. 

Bedankt voor het inwisselen van uw Gold-rewardpunten. Als gevolg van uw inwisseling hebben we een voucher aan uw PayPal-rekening toegevoegd, waarmee u korting kunt ontvangen op uw volgende in aanmerking komende aankoop wanneer u afrekent met uw PayPal-rekening (een 'PayPal Shopping-voucher'). Deze PayPal Shopping-voucher wordt uitgegeven voor loyaliteits- en promotionele doeleinden en moet worden ingewisseld tegen 23.59 uur Pacific Time op de vervaldatum die wordt aangegeven op de voucher (de 'Vervaldatum'). Na de vervaldatum kunt u de PayPal Shopping-voucher niet meer gebruiken en heeft u geen recht meer op een eventuele resterende waarde. Uw inwisseling van Gold-rewardpunten is definitief en kan na het initiëren van de inwisseling niet meer worden ongedaan gemaakt of geannuleerd.

Om deze PayPal Shopping-voucher te gebruiken, selecteert u PayPal bij het afrekenen en logt u in op de PayPal-rekening waarop u de e-mail met de bevestiging van uw PayPal Shopping-voucher heeft ontvangen. De PayPal Shopping-voucher wordt dan automatisch toegepast op uw volgende in aanmerking komende aankoop. De PayPal Shopping-voucher wordt weergegeven op uw PayPal-ontvangstbewijs of in de transactiegegevens van uw PayPal-rekening. Als vóór de vervaldatum een volledige terugbetaling of terugboeking wordt uitgevoerd van een transactie die u met de PayPal Shopping-voucher heeft verricht, wordt de PayPal Shopping-voucher (of het gedeelte daarvan dat is gebruikt voor de relevante transactie) teruggezet op uw PayPal-rekening en is de oorspronkelijke vervaldatum van toepassing op de PayPal Shopping-voucher. Als na de vervaldatum een terugbetaling of terugboeking wordt uitgevoerd van een transactie die u met de PayPal Shopping-voucher heeft verricht, wordt de PayPal Shopping-voucher niet teruggezet op uw PayPal-rekening en wordt deze ongeldig verklaard. In het geval dat u een gedeeltelijke terugbetaling ontvangt voor een transactie die u met zowel een PayPal Shopping-voucher als een andere betaalmethode heeft verricht, wordt eerst de andere betaalmethode bijgeschreven voor de terugbetaling van het bedrag aan u, met als maximum het totaalbedrag van de oorspronkelijke transactie waarvoor met die betaalmethode is betaald. Daarna wordt, mits de retour vóór de vervaldatum wordt verwerkt, de eventueel resterende betaling als PayPal Shopping-voucher aan uw rekening toegevoegd (en de geretourneerde PayPal Shopping-voucher blijft onderhevig aan de oorspronkelijke vervaldatum).

Transacties waarvoor de PayPal Shopping-voucher niet kan worden gebruikt zijn onder andere: geld overmaken (als u geld overmaakt met de functie 'Geld overmaken' op uw PayPal-rekening), eBay-verkoperskosten, eBay-aankopen die worden betaald via een eBay-factuur, betalingen op basis van PayPal-factuurovereenkomsten en de betaling van eventuele PayPal-transactiekosten. De PayPal Shopping-voucher kan niet worden toegepast op eerdere aankopen. De PayPal Shopping-voucher is geldig voor PayPal-rekeninghouders en kan alleen worden gebruikt voor aankopen in euro. U moet een geldige PayPal-rekening met een goede status hebben om de PayPal Shopping-voucher te kunnen gebruiken.

Deze PayPal Shopping-voucher is geen elektronisch geld en is daarom anders dan een normaal PayPal-rekeningsaldo. Houd er rekening mee dat u PayPal Shopping-vouchers niet kunt gebruiken voor aankopen waarbij u niet met uw PayPal-rekening kunt betalen. De PayPal Shopping-voucher kan niet worden overgedragen (naar andere PayPal-gebruikers of buiten PayPal) of worden gecombineerd met de volgende andere opties van PayPal: (a) aanbiedingen (inclusief, maar niet beperkt tot Aanbiedingen van PayPal Achteraf Betalen; (b) promotiecodes; (c) coupons; of (d) kortingen (inclusief het toepassen van meerdere PayPal Shopping-vouchers op één aankoop). De PayPal Shopping-voucher kan niet worden ingewisseld voor contant geld of een andere waarde en het bedrag van de voucher kan niet van uw PayPal-rekening worden opgenomen. De PayPal Shopping-voucher heeft geen monetaire waarde, behalve zoals aangegeven in deze Voorwaarden. De PayPal Shopping-voucher is ongeldig op plaatsen waar hij verboden is en is mogelijk niet beschikbaar als er geen netwerkverbinding tussen de webwinkel en PayPal beschikbaar is. De PayPal Shopping-voucher is zichtbaar op onze website op www.paypal.comof lokale domeinen en is mogelijk niet zichtbaar in de mobiele PayPal-app.

Het gebruik van de PayPal Shopping-voucher is onderhevig aan de PayPal Gebruikersovereenkomst, naast deze Voorwaarden voor PayPal Shopping-vouchers. Het is uw verantwoordelijkheid om te bepalen welke belastingen eventueel van toepassing zijn op de voordelen die u ontvangt via de inwisselopties die zijn gekoppeld aan Honey Gold-rewards, en u bent als enige verantwoordelijk om ervoor te zorgen dat de juiste belastingen worden vastgesteld, geïnd, gerapporteerd en overgemaakt aan de betreffende instantie. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het nagaan of belastingen van toepassing zijn op uw transactie of inwisseling, of voor het berekenen, innen, rapporteren en overmaken van eventuele belastingen die voortvloeien uit transacties of inwisseling. 

Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.